GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hayriye Osman Külekçi İlkokulu

Hayriye Osman Külekçi İlkokulu

Narlıtepe Mah.9 Nolu Cadde Üzeri Şahinbey / Gaziantep
Vizyon
Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çevresi içinde öğrencilerin ve öğretmenlerin tek tek kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak ve toplumsal birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri göz önüne alarak, Ülkesinin Mutluluğu için evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerinin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak, Evrensel, milli ve manevi değerleri tanıyıp özümsemelerini sağlayacak etkinlikleri planlayıp uygulamak temel görevimizdir.
SABAH GİRİŞ:07:10 SABAH ÇIKIŞ:12:10 ÖĞLE GİRİŞ :12:20 ÖĞLE ÇIKIŞ :17:20
Doğal gaz
Ulaşım
Halk Otobüsü,Dolmuş (Güneykent, Karataş bölgesinden her iki devre için Öğretmen Servisi bulunmaktadır.)
HAYALDEN GERÇEĞE PROJELERİ,NOKTASIZ EĞİTİM PROJESİ,TAŞTI BİKERE PROJESİ
ERASMUS KA1