GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hayriye Osman Külekçi İlkokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Münasebeti ile Okulumuzda Afad,Şahkut ve Meb Akut Ekipleri İşbirliği İle Deprem Tahliye Tatbikatı Yapıldı.Emek Veren Herkese Teşekkürler.

Mrt

Şahinbey Belediyemizin Düzenlemiş Olduğu Okulda Spor İle Uyum Etkinlikleri

2023-2024 Öğretim Yılı Öğretmenler Kurul Toplantısı Yapıldı.

2023-2024 Öğretim Yılı 1. Dönem İçi ve Dönem Sonu Etkinlileri

Okulumuzda bu dönem içinde okul içine ve okul dışında sayısız etkinlikler yapılmış olup,Bunlardan bir kısmı.Sinema Film Günü,Bilgi Yarışması,Ekolojik Bina Ziyareti,Müze Ziyareti,Akkent Kongre Merkezi Atölye Ziyaretleri,Tema Etkinlikleri,At Binme Etkinlikleri,Ok Atma Etkinlikleri,Devlet Çocuk Tiyatroları,Okul İçi Sergi,Sportif Etkinlikler ve Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında Kitap Okuma Etkinlikleri.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Okulumuzda Kutlandı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Mehmet Ali TİRYAKİOĞLU  , Altay TİRYAKİ    ve Arge Biriminden Salih BİLDİRİCİ Beylerin Katılımı ile Okulumuzda Erasmus Günleri Düzenlendi.Emek Veren Herkese Teşekkürler

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.Emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

May

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Etwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni'nde okulumuz öğretmenlerinden;

Soner GİNDİRGA

Zeliha CANPOLAT

ödüllerilerek hepimizi gururlandırdılar. Projeleri ile okulumuza ve öğrencilerimizin nitelikli gelişimine katkıda bulundukları için kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz 3-G sınıfında, öğretmenlerimizden Zeliha Canpolat tarafından yürütülen ''Fun Activities in Lessons '' projesi tamamlandı. Kalite etiketi yazma sürecinde başarılar.

May

Okulumuz 3-G sınıfında yürütülen Fun Activities in Lessons etwinning projesi nisan ayını da dolu dolu geçirerek etkinlikleri tamamladı.

Nis

Mart ayı etkinlikleri tamamlandı.

Nis

Şubat ayı proje etkinlikleri tamamlandı.

Nis

Fun Activities in Lessons (Derslerde eğlenceli etkinlikler) eTwinning projesi okulumuz 3-G sınıfında, öğretmenimiz Zeliha Canpolat tarafından uygulanmaya başlamıştır.

Hayatı Kodlamaya Var Mısın? e-Twinning Projesi Final Ürünü

Sanal Sergi